Kaikki blogit puheenaiheesta Oikeusmurha

Valtion budjettiin: myötätuntorahasto

 

Oikeus ei aina johda kohtuuteen, vaan joskus oikeusmurhaan. Näin kävi Esko Huhdalle, jonka tonttikaupat aiheuttivat 50,000 EUR tappiot, johtuen virheistä joita tekivät muut kuin hän.

https://yle.fi/uutiset/3-10832023

Näitä sattuu ja tapahtuu aina silloin tällöin, että yhteiskunnan edustaja (oikeuslaitos, TE-Toimisto tms.) tekee oikeusmurhan, noudattaessaan kirjaimellisesti sääntöjä, jotka eivät sovi epätavalliseen tilanteeseen. Toisaalta sääntöjä ja varsinkin lakeja täytyy myös noudattaa, niiden kanssa ei voi sooloilla miten sattuu, vapaasti pelkällä tunteella.

Pastorille elinkautinen vankeusrangaistus profeetta Muhammadin pilkasta

Pakistanilainen 51-vuotias pastori Zafar Bhatti on tuomittu elinkautiseen vankeusrangaistukseen profeetta Muhammadin pilkasta. Tuomion taustalla on Pakistanissa käytössä oleva pahamaineinen Jumalanpilkkalaki, joka kuuluu osana rikoslakiin. Rikoslain Jumalanpilkkalain alaosion mukaan se, joka loukkaa tai häpäisee profeetta Muhammadin nimeä tai kunniaa, voidaan tuomita kuolemaan tai elinkautiseen vankeusrangaistukseen.

Tapanila-Ferguson

Mitäs jos Tapanilan oikeusmurhan kaltainen joukkoraiskaus olisi tapahtunut Fergusonissa Yhdysvalloissa ja tekijöinä olisi ollut paikallinen punaniskajengi ja uhrina afroamerikkalainen nuori tyttö?  Olisiko silloin hyssytelty asiaa viranomaisten ja median toimesta ja toivottu kollektiivista kultaista käytöstä nettipalstat mukaan lukien, vai olisiko lynkkausmieliala nostanut rumaa päätään?

Oikeusvaltion konkurssi, tilinpäätös

Tilinpäätös suomalaisen oikeusvaltion yli kaksi vuosikymmentä vuotta kestäneestä romuttamisesta alkaa tänään. Se alkaa tällä ilmoituksella, jonka tänä aamuna antoi Jukka Davidsson, lähihistorian tutkija ja kansalaisaktivisti:

"Julkistamme tänään apua ja tukea laman uhreille, edunvalvontaa yrittäjille ja toivoa paremmasta kansalaisille.

Vaasan HO toteaa uudestaan Anneli Auerin syyttömäksi Ulvilan murhaan

Tänään 6 vuoden perinteikäs satakuntalainen noitavaino tulee perihelinsä kääntöpisteeseen ja noitaroviot alkavat sortua Kalle kyhääjiensä silmille. Polttakoon totuuden tuli virkahupuissaan piileskelevät väärentäjäpoliisit ja inkvisaattorit mustalle vereslihalle.

Miksi HO vapautti viattoman Anneli Auerin Ulvilan oikeusmurhista

Porin syyttäjät vapaamuurari Jarmo Valkama ja oppipoikansa pikkuKalle Kulmala tekivät urotyön kerätessään 5 v kaikki mahdolliset ja etenkin mahdottomat todisteet Auerin syyllisyydestä Jukka miehensä murhaan 1.12.2006.

Joulukirje Annelille III. Vaasan hovioikeus otti lisäajan

Dokumentalisti Pekka Lehto on tehnyt Ulvilan surman oikeuskäsittelystä filmin, jota elokuva-asuntuntijat suuresti arvostavat. Oikeustapauksen ratkaisuun se ei kuitenkaan anna avaimia. Se on vapaasti nähtävissä sen jälkeen kun se julkaistiin joulukuun Alibilehden liitteenä.

Porin tuomarit paljastivat Ulvilan oikeusmurhan salaisuudet elinkautistuomiossa?

Satakunnan laamanni Martti Juntikkan "hyvin tarkasti läpikäyty varsin laaja ja hyvin monipuolinen näyttö" joka osoittaa murhan tapahtumat uskomuksissaan:
http://www.mtvkatsomo.fi/?progId=287520
23 Jukka palaa aamuvarhaiselta Turun työmatkaltaan rättiväsyneenä ja viimeistään 24 kaikki ovat nukkumassa.

Klo 2 alkaakin kova riita, johon kukaan 4 lapsesta ei herää. Varmaankin Auer on vaatinut 5.lapsen hankkimista, josta Jukka kieltäytyy aikaiseen työpäivään vedoten. Auer uhkaa erota ja lähteä heti 4 lapsen kanssa yönselkään. MINNE?

Ulvilan surman tuomio: Anneli Auerin syyttömyys todistettu varmaksi

Porin kihlakunnansyyttäjät Jarmo Valkama ja Kalle Kulmala ovat valituksessaan syyttäneet Anneli Aueria miehensä Jukka Lahden murhasta Vaasan hovioikeuden 1.7.11 todettua yksimielisesti Auerin syyttömäksi.

http://www.oikeus.fi/55277.htm 

Jutussa on toteennäytetty seuraavaa:

Pe 1.12.06 sateilun jälkeen syksy-yöllä tunkeutuja rikkoi astalolla terassioven 3-kertaisen lämpöikkunan ulkoapäin Ulvilan uudehkolla omakotitaloalueella.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä